baleset

2021.04.01. 06:41

Két autó ütközött az M1-esen Börcsnél

Egy személyautó és egy teherautó karambolozott.

kisalfold.hu

7.22 – A rendőrség közleménye szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 131. kilométerszelvényében, Börcs térségében, április 1-én 6 óra 4 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Győr felől, Budapest irányába haladó személygépkocsi és egy tehergépjármű – tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött. A baleset során két ember megsérült, ellátásukat a mentőszolgálat munkatársai megkezdték. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszon a a külső sávot lezárta. A forgalom rendőri irányítás mellett a belső sávon haladhat, amelynek következtében megközelítőleg 3 kilométeres torlódás alakult ki.

Fotó: Szabi Car Automentő

Korábban – Összeütközött egy személyautó és egy teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 133-as kilométernél, Börcs térségében csütörtök reggel – közölte a katasztrófavédelem.. A balesethez műszaki mentés céljából a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában