Súlyos baleset

2020.11.14. 17:19

Gázolás Győrjúfalun – a gyalogost zebrán ütötte el az autós – fotók

A Győr-Moson-Sopron Megyei rendőrök egy személyi sérüléssel és öt anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

kisalfold.hu

Fotók: Police.hu

Személyi sérüléssel járó baleset történt Győrújfalun. Egy 43 éves győrzámolyi férfi közlekedett személygépkocsijával Győr felől Győrzámoly irányába. Haladása során a Kossuth Lajos utca kereszteződésében kialakított kijelölt gyalogos átkelőhelyet hagyta el, amikor későn észlelte az úton áthaladó gyalogost, és elütötte. A baleset következtében a gyalogos férfi megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotók: Police.hu

Jó tanácsok a rendőrségtől

  • Az őszi hónapokban a közúti közlekedési balesetek jellemző oka, hogy a gépjárművezetők nem a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezetik járműveiket. A legtöbb problémát többnyire a változó tapadóképességgel rendelkező útburkolat, valamint a romló látási viszonyok okozzák.
  • Ezért lényeges, hogy minden járművezető megfelelően felkészítse járművét és legyen tisztában azzal, hogy az őszi közlekedési viszonyok más járművezetői magatartást követelnek.
  • A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában