Helyi kék hírek

2020.09.26. 10:51

Héderváron bukott le a droggal három fiatal

A három huszonéves fiatal igazoltatáskor zavartan viselkedett, ezért a rendőrök tételesen átvizsgálták az autót, a ruházatukat, valamint a csomagjaikat is, ahonnét kábítószergyanús anyag és az adagoláshoz szükséges eszközök kerültek elő.

kisalfold.hu

Forrás: rendőrség

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei 2020. szeptember 24-én éjjel Héderváron ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét és két utasát. Az igazoltatáskor a három fiatal zavartan viselkedett, ezért a rendőrök tételesen átvizsgálták az autót, a ruházatukat, valamint a csomagjaikat is. Ennek során a kesztyűtartóban besütött végű fecskendőkre bukkantak, amelyekben fehér kristályos por volt, majd az egyik utas hátizsákjából további kábítószergyanús anyag, valamint az adagoláshoz szükséges eszközök kerültek elő, ezért mindhárom férfit elfogták.

A rendőrkapitányságra történt előállításukat követően velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyikük esetében pozitív lett, ezért 2020. szeptember 25-én hajnalban a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában