Kék hírek

2020.05.13. 20:01

Rendőrségen végződött a családi veszekedés Győrben

Győrben, a Tél utcában egy család tagjai összeverekedtek szerda este. Egy 26 éves férfit és annak apját is előállították.

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre kedd este, miszerint Győrben, a Tél utcában egy család tagjai összeverekedtek. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 26 éves férfi szóváltást követően kiszúrta egyik családtagja autójának kerekeit, majd az ezt követő dulakodás közben – tisztázatlan körülmények között – megsérült a keze. Az egyenruhások a rongálót és édesapját a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol az agresszív fiatallal szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 26 éves győri férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügy további körülményeit a Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt indított eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában