Az első munkanap

2024.02.06. 13:03

Új elnök a fedélzeten - Megkezdte munkáját Győrben az Audi Hungariánál Michael Breme

Megkezdte munkáját hétfőn Győrben Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának új elnöke.

Simon Roberta

Forrás: Audi Hungaria

Az első munkanap mindenkinek izgalmas és megannyi újdonságot hoz. Nem volt ez másként Michael Bremevel sem, aki már át is vette autóját, belépőkártyáját és piros kabátját a győri négykarikás vállalat munkatársaitól.

Forrás: Audi Hungaria

A mérnök végzettségű új elnök a németországi Aachenben a Rajna-Vesztfáliai Műszaki Egyetemen (RWTH Aachen) végzett anyagtudományi tanulmányait követően gyártástervezőként kezdte meg szakmai karrierjét az AUDI AG Karosszéria Alváz/Struktúratervezés és Külföldi gyártótelephelyek területén. Breme 2009-től az Audi-Szerszámgyárának vezetője volt, és ő felelt az Ingolstadtban, Neckarsulmban és Győrben működő Szerszámgyárakért, valamint Martorellben az Audi Tooling Barcelona és Pekingben az Audi Tooling Peking gyártótelephelyekért. Ezt követően Michael Breme 2016-ban az AUDI AG gyártás- és gyártervezésének vezetője lett. Ebben a pozíciójában az Audi márka valamennyi járműprojektjének gyártásoldali tervezéséért és a világszinten működő Audi gyártótelephelyek gyárstruktúrájának megtervezéséért és megvalósításáért felelt.

Az Audi Hungaria igazgatóságának elnökeként tovább fogja erősíteni a vállalat stratégiai irányítását és ezzel Győr szerepét az Audi Konszern világszintű termelési hálózatában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában