Presztízs 2023 - Az év üzletemberének Mikos Istvánt választották

A 22. Presztízs-díj-átadó gálán a győri Ceres Zrt. ügyvezetőjét, Mikos Istvánt tüntették ki Az év üzletembere elismeréssel. Az idén 70. jubileumát ünneplő sütőipari cég Magyarország egyik vezető vállalkozása, melynek jogelődjét 1953. október 21-én alapították. Az évforduló alkalmából nemrég emléktáblát avattak és bemutatták a Ceres Sütő történetéről szóló könyvet.

Kisalföld.hu

Mikos István, a 70 éves Ceres Zrt. vállalati igazgatója.

– Kiemelt jelentőségű ez az évforduló vállalatunk életében, hiszen 70 éve nap mint nap azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű pékáru kerüljön vásárlóink asztalára. Ahogy szlogenünk is szól: „Mindenkinek van egy kenyerünk.” A változás és az innováció mindig jelen lesz életünkben, de azok az elvek és a tudás, melyet megszereztünk, mindig megmaradnak, és alapját képezik a további építkezésnek – mondta el Mikos István, a Ceres Zrt. vállalati igazgatója.

A piac egyik meghatározó cégeként a Ceres pontosan tudja, mikor, hol és hogyan kell fejlesztenie, változtatnia ahhoz, hogy alkalmazkodjon a fogyasztók éppen aktuális igényeihez.

– Én is itt kezdtem a pályafutásomat, és a ranglétra fokait megjárva, minden munkafolyamatot megismerve együtt nőttem fel a céggel. Most – vállalati igazgatóként – már módomban áll egy olyan stabil jövőképet mutatni a kollégáimnak, amely biztosítja a fejlődésünket és töretlen sikerünket az elkövetkező 70 évben is. Úgy tervezem, hogy a 100. jubileu­­mi ünnepségen is részt veszek – tette hozzá Mikos István, aki nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy idén átvehette az év üzletemberének járó Presztízs-díjat.

Mikos István, a 70 éves Ceres Zrt. vállalati igazgatója.

– Ez az elismerés közös siker, hiszen a munkatársak nélkül nem lenne 70 éves múltja a Ceres Zrt.-nek. A Presztízs-díj fontos üzenet, mely megerősít minket abban, hogy ugyan­ilyen elhivatottsággal és szakmai maximalizmussal folytassuk eddigi munkánkat és Győr élelmiszeriparában betöltött szerepvállalásunkat – emelte ki Mikos István.

A vállalati igazgató hangsúlyozta, hogy az elmúlt időszakban jelentős termékfejlesztést hajtottak végre. Úgy véli, fontos a hagyományos ízek mellett újítani is, hogy az új nemzedékek számára is tudjanak élményeket biztosítani és a tradíciókat közel hozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában