Látványos arculatfrissítést mindenkinek!

A Felirat Kft. háromévtized után jutott el arra a pontra, amikor az alapító tulajdonosok, Varga Péter és Vargáné Lascsik Andrea már inkább foglalkoznának többet az unokákkal, mint a céggel. A családi vállalkozásban nyolc éve dolgozó lányuk, Lampert-Varga Rita tavaly cégvezető lett, a műhelyvezető pedig a másik lányuk férje, Jakab Levente.

Kisalföld.hu

Fotó: Felirat Reklámműhely

– Vera lányunk férje, Levente végzi el a tervezői munkákat, és ő irányítja a kivitelezői csapatot, Rita pedig mint cégvezető, már most is jelentős terhet vett le a vállunkról – mondja Vargáné Lascsik Andrea, a Felirat Kft. ügyvezetője. – Szerencsére nálunk nem jellemző a fluktuáció, a fiatalok egy összeszokott, jól működő csapatot vesznek át tőlünk. Terveink szerint jövőre nyugdíjba vonulunk Péterrel.

A generációváltás gördülékenyen zajlik a cégnél, folyamatosan látják el az országot világító feliratokkal, táblákkal, reklámokkal.

– Megrendelőink jól tudják, hogy bátran kereshetnek minket egyedi elképzelésekkel, legyen szó akár különleges fémszerkezet gyártásáról. Eddig ezekbe a szerkezetekbe általában maga a felirat, reklám került, de tervezünk és gyártunk funkcionális szerkezeteket is, mint például hajótartó állványokat, előtetőket, épületburkolati és térinstallációs elemeket is – mondja Lampert-Varga Rita cégvezető.

– Az elmúlt pár évben több alkalommal is készítettünk raktárépületbe olyan több száz kilogrammos polcrendszereket, amiket könnyedén, egy kézzel is lehet mozgatni. Az elképzelések és a speciális igények alapján készült műszaki tervezéstől a kivitelezésen át a telepítésig, mindent cégünk oldott meg, azt gondolom, ez egy fontos pillér lehet a portfóliónkban. Frissült a cég arculata, ez megjelenik a teljes autóflottán és a kiadványaikon is.

– Egyik cégnek sem árt időről időre egy kis ráncfelvarrás. Az arculati elemekkel épp úgy kell foglalkozni hosszú távon, mint a ruházatunkkal, vagy a bőrünkkel, egy frissítő változás akár új lendületet is adhat a vállalkozásnak. Ezt éljük meg mi is a Felirat Kft.-nél, az autóink igazán egységes, letisztult és modern grafikát kaptak, öröm rájuk nézni, és igényes megjelenéssel hirdetik cégünket az utakon is – mondta Lampert¬Varga Rita.

A vállalati megrendelések mellett intézmények, galériák is rendszeresen keresik egyedi komplex megoldásokért a Felirat Kft.-¬t, akár eligazító táblákról, akár homlokzati díszítőelemekről van szó. (x)

Felirat Reklámműhely Kft.
Győr, Kunszigeti út 19, 9025
06 30 291 8839
www.felirat.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában