Vállalkozások mutatkoznak be

2023.02.26. 13:00

Jelentkezőket várnak a rábaközi szakmabörzére Kapuváron

Az iparkamara Fertő–Rábaköz térsége idén második alkalommal tartja a Rábaközi Szakmabörzét, melyet április 28-án rendeznek meg.

kisalfold.hu

A rendezvény célja, hogy közelebb hozza a szakmát tanuló fiatalokhoz a térségben működő vállalkozások által kínált lehetőségeket, illetve felkeltse a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődését egy-egy szakma iránt. 

A vállalkozások kiállítói standokon mutatják be az általuk képviselt szakmákat, melyeket a diákok a gyakorlatban is kipróbálhatnak. Az első ilyen programjukat több mint 30 kiállító és 1200 diák tisztelte meg érdeklődésével. 

A rendezvény díszvendége dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, a fellépő vendég Tóth Dániel énekes, zenész lesz. 

Legfeljebb negyven vállalkozás, intézmény, egyesület számára tudnak megjelenési lehetőséget biztosítani, az első körös jelentkezés február 28-ig tart, a részvételi szándékot a www.gymsmkik.hu oldalon lehet jelezni. 

Önkéntes kamarai tagok és oktatási intézmények számára a részvétel díjmentes. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában