Csodalakás

2022.11.06. 06:25

590 millióért eladó egy exkluzív álomház Győrben - fotók

Kaliforniai exkluzív álomház új tulajdonosát keresi Győrben. Teljesen egyedi ritkaság az ingatlanpiacon.

kisalfold.hu

“Szeretne ennek a luxus életérzésnek a mindennapokban részese lenne egy szinte önfenntartó, élhető méretekkel, nettó 300 nm-es lakótérrel, tóparti, közel 1000 négyzetméteres telekkel rendelkező , exkluzív és egyedei enteriőrrel megtervezett házban élvezni a mindennapokat, mintha örök nyaralásban lenne része?

Győri lakás

A ház tervezőjének és kivitelezőjének fontos volt a fenntarthatóság fogalmának megvalósítása, így egy olyan ingatlant alkottak, melynek a havi fenntartási díja átlagban 20 e Ft, köszönhetően a használt napkollektoroknak, napelemeknek illetve a korszerű hőszivattyús rendszernek. Kivételes minőségűek a külső-belső nagyméretű nyílászárók, minden ablakfelületen elektromos zsaluzia adja fényvédést, kiemelve a modern elegancia nagy ívű életérzését.

600 millió


Egyik különlegessége, hogy a tó 1/24-es része tulajdoni hányad szerint e ház birtokosa. A házban közel 70 nm-es a nappali-étkező konyha hármas egysége a valódi kandallóval kiegészítve, melyek a tóra és a medencére is nézve rendkívül impozáns és megnyugtató érzést sugároznak a különleges enteriőrnek is köszönhetően. A 4 hálószoba, a 3 fürdő, a szauna, a vegyszermentes sós fedett medence, a jacuzzi, a kiváló méretekkel és tájolással rendelkező teraszok, a gardróbok, az egyedi tervezésű bútorok mind mind azt szolgálják, hogy jó legyen itthon lenni.... a szó szoros értelmében! 
Amikor itt vagyunk, örüljünk és élvezzük, amikor elmegyünk innen, vágyjunk rá, hogy ide térhetünk vissza. [...]”

Luxus

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában