Állásbörze

2022.04.27. 12:24

Kisalföld Karrierpiac – az esély helybe jön

Változik a gazdaság, fejlődik a technológia, ezzel együtt változik a munkaerőpiac, a munkáltatók és a munkavállalók igényei is. Bármelyik oldalon állunk, egyre nehezebb alkalmazkodni a jelenhez, és főként a jövőhöz. Ebben segít a Karrierpiac, a Kisalföld régiós állásbörzéje és hozzá kapcsolódó print és online kiadványa.

kisalfold.hu

A Kisalföld Karrierpiac célja, hogy segítse a vállalkozások munkaerő-tervezését, a legalkalmasabb munkatársak felkutatását, kiválasztását, megteremtse a munkaadók és munkavállalók közötti informális és személyes kapcsolatok lehetőségét.

A Kisalföld Karrierpiac bemutatja a régióban működő multinacionális cégeket, a helyben prosperáló vállalatokat Győrtől Mosonmagyaróvárig, Kapuvártól Sopronig, Tatabányától Szombathelyig, amely cégek kifejezetten a továbbtanulás és /vagy a szakmaválasztás előtt álló fiatalokra.

Ebből Ön sem maradhat ki!  A Karrierpiac – a hasonló jellegű rendezvényektől eltérően – nem csupán egyetlen célcsoport, hanem minden korosztály igényeit kiszolgálni hivatott – legyen szó hosszú ideje álláskeresőkről, fiatalokról, a minkaerőpiacra visszatérő édesanyákról vagy olyan aktív dolgozókról, akik szívesen váltanának, akár nemcsak munkahelyet, de szakmát is. A megcélzott korosztály is széles, a továbbtanulás, szakmaválasztás előtt álló diákoktól a nyugdíjas szövetkezeteken keresztül elhelyezkedő idősebb munkavállalókig.

A rendezvény helye, ideje:

Olimpiai Sportpark Győr, Radnóti Miklós u. 46.
2022. május 18., szerda 10-17 óráig
Megközelíthető az 1-es, a 13-as, és a 14-es autóbuszokkal.

A helyszín:


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában