ingatlan&kastély

2020.12.06. 06:46

Rekorder – 6 éve eladó a kastély Dunakilitin, de drágábban: 358 millió forint – fotók

Az évekkel ezelőtt 294 millióért kínált kastély ára napjainkban 358 millió forint.

kisalfold.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

Először 2014-ben, majd 2016-ban írtunk a jobb sorsra érdemes, hatalmas ingatlanról. Ismét az eladásra kínált birtokba és kastély jellegű épületbe botlottunk. Az ár változott, a fotók azonban még mindig ugyanolyan hívogatóak. Drukkolunk, reméljük, az épület elnyeri végre végleges formáját és funkcióját.

Az évekkel ezelőtt 294 millióért kínált kastély ára napjainkban a hirdetés szerint 358 millió forint.

“A FESTŐI SZÉPSÉGŰ ÉS VÉDETT TERMÉSZETI adottságairól híres SZIGETKÖZBEN ELADÓ ez az átgondolt tervezésű NAGYBIRTOK, KASTÉLY JELLEGŰ ÉPÜLETTEL. [...] A nagybirtok összesen TÖBB MINT 9 HEKTÁR (~95.000 négyzetméter), közvetlenül a MOSONI-DUNA PARTJÁN FEKSZIK . Frontrésze a stílusnak megfelelő épített kerítéssel, kovácsoltvassal szerelt. A terület nyugati oldalán 240 MÉTER HOSSZÚ MOSONI-DUNAI PARTSZAKASZ HATÁROLJA a kiválóan hajózható. Itt külön engedélyezett és nyilvántartott HAJÓKIKÖTŐT találunk, a parton villannyal és vezetékes vízzel. Az egész birtok ÖNTÖZŐ-RENDSZERREL KIÉPÍTETT , a teljes terület szinte automatikusan öntözhető a fúrt kútból. A terület teljes közművel rendelkezik, akár más funkciók ellátására is elegendő kapacitással. [...]”

A folytatás és további részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában