2024.06.18. 07:05
I. Sör és BBQ Gasztroparádé Győrben a Radón - A szervezőkkel beszélgettünk
Tömböly Tamás rendezvényszervező és Kovacsics Koksza István executive séf látogatott el podcast stúdiónkba.
Kovacsics Koksza István és Tömböly Tamás
Győrben egészen biztos, hogy ilyen még nem volt. Tömböly Tamás és Kovacsics Koksza István egy igazán nagy szabású, profi rendezvényt álmodott meg a Radó szigetre július 26. és 28-a között. Ötvözik a kulináris élvezeteket a kikapcsolódással, pihenéssel, feltöltődéssel különféle sörök mámorító társaságában. Ez egy olyan műfaj, mely Amerikából, Texasból származik, nálunk 10 éve hódít igazából. Győri prófétája Koksza, aki magas szintre emelte a sütés ezen formáját, ami igazából művészet. Edukációs szerepe is van a rendezvénynek, hiszen hosszú órákon át készülnek a húsok, közben az ország legjobb chefjei magyarázzák a fűszerek, hozzávalók, különféle sütők milyenségét, fontosságát. Három napos illat orgiára számíthatunk príma koncertek mellett a Radón, ahova Tamás, mint a rendezvény megálmodója, szervezője kicsiket, nagyokat vár szeretettel.
Hallgassa meg!
kisalfold.hu podcast
- Globális klímaváltozás – Példátlan kihívás előtt áll az emberiség
- Szupertehetséges művész mesélt a zene gyógyító erejéről - Különleges jótékonysági koncertet adnak Győr közelében
- A programozás öröm nemcsak kihívás
- Egészségről és jótékonyságról beszélgettünk - Hallgasd meg podcastunkat!
- Utcát nevezne el Horváth Edéről