kisalfold.hu podcast

2024.06.18. 07:05

I. Sör és BBQ Gasztroparádé Győrben a Radón - A szervezőkkel beszélgettünk

Tömböly Tamás rendezvényszervező és Kovacsics Koksza István executive séf látogatott el podcast stúdiónkba.

Herkely Ákos

Kovacsics Koksza István és Tömböly Tamás

Győrben egészen biztos, hogy ilyen még nem volt. Tömböly Tamás és Kovacsics Koksza István egy igazán nagy szabású, profi rendezvényt álmodott meg a Radó szigetre július 26. és 28-a között. Ötvözik a kulináris élvezeteket a kikapcsolódással, pihenéssel, feltöltődéssel különféle sörök mámorító társaságában. Ez egy olyan műfaj, mely Amerikából, Texasból származik, nálunk 10 éve hódít igazából. Győri prófétája Koksza, aki magas szintre emelte a sütés ezen formáját, ami igazából művészet. Edukációs szerepe is van a rendezvénynek, hiszen hosszú órákon át készülnek a húsok, közben az ország legjobb chefjei magyarázzák a fűszerek, hozzávalók, különféle sütők milyenségét, fontosságát. Három napos illat orgiára számíthatunk príma koncertek mellett a Radón, ahova Tamás, mint a rendezvény megálmodója, szervezője kicsiket, nagyokat vár szeretettel.

Hallgassa meg!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában