Gyereknap jótékonysággal

2024.05.26. 10:42

Programok Bágyogszováton a defibrillátorért

Kisalföld.hu

A bágyogszováti iskola és a szülői munkaközösség a falu civil szervezeteivel összefogva jótékony céllal szervez gyereknapi programokat május 26-án, vasárnap. Az összefogás célja egy defibrillátor vásárlása, melyet az iskola területén helyeznének el, hogy nagyobb biztonságban legyenek a gyerekek, a község kulturális rendezvényeire a művelődési házba érkezők vagy a szomszédos focipályán sportolók, illetve a közönség. A szervezők kérik a helyiek támogatását, hogy e fontos célt elérjék. Támogatói naptár vásárlására is lehetőség van a falu boltjaiban, illetve az önkormányzati hivatalban. 
A vasárnapi rendezvény délelőtt fél tízkor kezdődik és este hatig, a zenés programzárásig tart. Tizenegy órától például élménytraktorozásra viszik a gyerekeket, fél négytől tűzoltó-bemutató kezdődik, fél öttől a Bóbita együttes szórakoztatja a közönséget. Ezeken kívül sportversenyek, játékok, kulturális műsor, finom ételek, vásári játékok várják az érdeklődőket. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában