Rajzverseny

2024.04.06. 09:00

Víztornyokat rajzoltak, ajándékokkal gazdagodtak a gyerekek Győrben

A korábbi évekhez hasonlóan a Pannon-Víz Zrt. idén is alkotásra buzdította a fiatalokat víz világnapi rajzpályázata keretében.

Ollári Gergely

Fotó: Borsi Viktória

A társaság működési területéhez tartozó óvodai és általános iskolai intézmények gyermekei részére meghirdetett rajzverseny célja az volt, hogy felhívja az ifjú nemzedék figyelmét a tiszta és egészséges csapvíz értékére, fontosságára és arra, hogy a víz milyen módon és eszközök segítségével jut el a háztartásokba. 

A pályázat témája „a víztornyok világa” volt, ahová olyan alkotásokat vártak, amelyek térségünk valamelyik víztornyát ábrázolják. Több mint 700 alkotás közül kellett választania a zsűrinek. A legkedveltebb a győri Budai úti víztorony volt, amely manapság már csak az ipari létesítmények vízszolgáltatásában játszik szerepet. 

A rajzpályázat díjátadó ünnepségén a társaság korcsoportonként az első három helyezettet értékes ajándékcsomaggal díjazta, amit Horváth Ottó, a Pannon-Víz Zrt. vezérigazgatója nyújtott át nyerteseknek. 

  • Az óvodás kategóriában Székely Emma, Magyar Kincső és Szekeres-Munoz Emma végzett az első három helyen, a különdíjat Dinya Léna érdemelte ki. 
  • Az általános iskola alsó tagozatos kategória nyertesei: Sári Emma, Varga Izabella, Miletics Olivér. Különdíjas: Eitler Blanka Zsófia és Rieger Erzsébet Klára. 
  • Az általános iskola felső tagozatos kategória nyertesei: Pascotto Letícia, Mester Levente, Tóth Rege. A különdíjas Pápai Dávid és Tatai Zsófia Zselyke lett. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában