Gondolkodjunk közösen

2024.04.05. 07:50

Harmadik Szigetköz Expo Konferencia Mosonmagyaróváron

Idén harmadszor szervezi meg Mosonmagyaróváron a Flesch-központ a Szigetköz Expo Konferenciát a Széchenyi István Egyetemmel és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen.

Kisalföld.hu

Az április 12-i program célja közösséget építeni és teremteni, együtt gondolkodva tervezni a jövőt. Idén a mesterséges intelligencia és a generációk lesz a téma. A 9 órai ünnepélyes megnyitó után Steigervald Krisztián előadását hallgathatják meg a látogatók, majd a térség vállalkozásai, vállalkozói előadásokkal, valamint kerekasztal-beszélgetésekben vitatják meg a témákat, hozva saját gyakorlataikat, példáikat. Szó lesz az agrárdigitalizációról, az AI és a munkaerőpiac találkozásáról, a mesterséges intelligencia beépüléséről a kis- és középvállalkozások mindennapjaiba, a generációváltás szerepéről a vezetésben, üzleti életben, de körbejárják az okosváros, okosvidék témát is. 

A mesterséges intelligencia észrevétlenül jelen van már a mindennapjainkban, a generációs problémák pedig a kommunikációban és egymás megértésében is komoly konfliktusokat rejtenek munkahelyen, családban, oktatásban, közösségeinkben. Fontos, hogy közösen gondolkodjunk, beszélgessünk problémáinkról és a jövőről. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában