Versengés a lájkokért

2024.03.05. 13:16

Sitkei Rockfesztivál - Soproni együttesek várják a szavazatokat

Kisalföld.hu

A közönséget is bevonják a műsor-összeállításba a XXXVI. Sitkei Rockfesztivál szervezői, amelyet idén augusztus 30–31-én tartanak meg Sitkén, a Kálvária-dombon. A Kápolnáért Kulturális és Sport­egyesület az amatőr, feltörekvő zenekarok népszerűsítése érdekében szavazást indított Facebook-oldalán. A főbb fellépők nevei már korábban kiderültek. A program még két zenekarral biztosan kiegészül, hogy kikkel, arról kizárólag a közönség dönt. A szervezők egy előválogatást követően 12 feltörekvő, tehetséges rock/metál bandát neveztek meg. A szavazáson két soproni zenekar, a Pair o’Dice (képünkön felül) és a Spitfire is verseng a lájkokért. 

A Sitkei Rockfesztivál Facebook-oldalára minden zenekarról feltöltöttek egy képet, egy rövid bemutatkozást és egy videólinket. Az a két együttes, amelyik a legtöbb lájkot kapja, felléphet a 36. Sitkei Rockfesztiválon. A szavazás határideje: 2024. március 10. (vasárnap), 22 óra. Szavazni a következő zenekarokra lehet: Afium, Butterbros, Evilution, Flout, KerecseN, Mhorai, Novelzone, Pair o’Dice, Red Hot Chili Pappas, SenoR Zenekar, Shirley, Spitfire. 

A Sitkei Rockfesztivál szervezői elmondták, rengeteg megkeresést kapnak amatőr zenekaroktól. Fontos számukra, hogy lehetőségeikhez mérten felkarolják őket, mindenkinek azonban nem tudnak fellépési lehetőséget biztosítani. Ezért döntöttek úgy idén, hogy a közösségi oldalukon bemutatkozhatnak a zenekarok. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában