kisalfold.hu videó

2024.02.11. 19:27

Látványos esküvői ruhabemutatóval nyílt meg Gönyűn a házasság hete - fotók, videó

A házasság hete alkalmából Győr-Moson-Sopronban is számos programot szerveztek a pároknak.

Simon Roberta

A házasság hete programsorozat nyitányaként Gönyűn esküvői ruhabemutatót tartottak a helyi közösségi tér termében.

Fotó: Csapó Balázs

Gönyűn felállították "Szerető Szívek Padját", amelybe bárki beleülhet a Háry Dezső téren. Emellett páros sétára is invitálják az érdeklődőket, ugyanis "Közös Ösvényünk" névvel állítottak fel több pontból álló feladatokat a madárösvényen. A romantikus feladványokat a fák törzsein találják a részvevők, amelyhez a gönyűi katolikus plébánia is csatlakozott egy 8 állomásos imasétával. Vasárnap a programsorozat első napján interaktív beszélgetést is szerveztek dr. Bokodi Márta közreműködésével, a téma pedig a párkapcsolati játszmák voltak.

A gönyűi házasság heti program állandó részvevője a szemet kápráztató esküvői és koszorúslány ruhák, amelynek tervezője idén is Vargáné Papp Éva volt. A Kisalföld is belesett a bemutatóra, ahol a háttérben már izgatottan készülődtek a délután sztárjai. Utolsó smink és frizuraigazítás, majd a zenére indult is látványos ruhabemutató. A legkisebbektől kezdve, a felnőttekig, szinte minden korosztályban mutattak be esküvői viseletet. A közönség vastapssal fogadta az összes alkotást. A felvonuló modellek között voltak, akik már több alkalommal vettek részt a bemutatón, viszont akadtak olyanok is, akik először vonultak végig a népes nézőközönség előtt.

A Évα Esküvői Ruhaszalon tulajdonosa és az alkalmi, menyasszonyi ruhák tervezője elmondta, hogy nagy öröm számára, hogy a gönyűi Közösségi Tér és Könyvtár számos programot szervez a településen, amelyre rendszeresen kap meghívást, ezzel lehetőséget kapva kreálmányai bemutatására. - Tizenhét éve működik a szalonunk a településen. Mind az esküvői, menyecske, örömanya, koszorúslány és egyéb alkalmi ruhákat egyedi elkészítésben és saját tervezéssel alkatok meg. Hálás vagyok a modelleknek, hogy ilyen szép számban bemutathattuk az idei kollekciót és a legújabb darabokat - mondta el Vargáné Papp Éva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában