Versenyek

2024.02.05. 19:00

Kónyi diákok sikerei

Cs. Kovács Attila

Nagy örömet okozott, hogy megérkeztek az iskolába azok a notebookok, melyeket a 7. évfolyamos diákok kaptak meg. Fotó: kónyi iskola

Különböző versenyeken ügyeskedtek a közelmúltban a Kónyi Deák Ferenc Általános Iskola tanulói. A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány által meghirdetett Alkoss a Turizmusért rajzpályázaton például a második osztályos Kovács Noémi harmadik helyezést ért el. Felkészítője Turiné Czirfusz Andrea volt. A versenyre 146 iskola 510 diákja nevezett. A kónyiak összesen nyolcvan rajzot küldtek be, amivel a második legtöbb munkát készítő intézmény címét nyerték el. 
Januárban derült ki a győri Lukács Sándor-technikum által szervezett Kis Mérnökök Verseny Karácsonyi LEGO Kihívásának eredménye. Ezen az 5–6. osztályosok között a kónyi iskola Best elnevezésű, Tóth Zselyke és Horváth Kristóf alkotta csapata a harmadik helyet szerezte meg. A 7–8.osztályban Horváth Lili Anna és Czakó Hanna Girlduó csapata ugyancsak a harmadik helyen végzett. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában