Színes program

2024.02.02. 11:20

Játék házaspároknak a Házasság Hetében Beleden

Kisalföld.hu

 Színes programmal készül az idei Házasság Hete – február 11. és 18. között – alkalmából a beledi művelődési ház. A tavalyi évhez hasonlóan most is várják azoknak a házaspároknak a jelentkezését, akik szívesen vennének részt a Házas-Társas játékban. 

Az érdeklődők az intézmény közösségi oldalán üzenetben, vagy a [email protected] e-mail-címen jelentkezhetnek február 5-ig. 

A játék során hét feladatot kell teljesíteni, párban. Tetszőleges sorrendben, otthon vagy választott helyszínen, illetve adott esetben kijelölt helyen. 

A feladatokat e-mailben kapják meg a versenyzők, de a közösségi csoportban is közzéteszik. Az eredményes párok között ajándékokat sorsolnak ki a program zárásaként, február 20-án. 

Idén szeretnének a szervezők egy kiállítást is összeállítani esküvői fotókból, tárgyi emlékekből, mint például meghívó, kitűző, dísztávirat, koszorú. Ehhez is kérik a helyiek segítségét és felajánlását. Aki rendelkezik fotóval akár a saját, vagy szülei, nagyszülei, dédszülei esküvőjéről, esetleg más emlékkel, vigye be a művelődési házba február 2-ig. Digitalizált felvétel esetén a [email protected] címen érhető el az intézmény. Kérik, hogy a leadott, a kiállításra szánt anyagokra mindig írják rá a tulajdonos nevét. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában