Kitekintés a nívós szakképzésért

2024.01.03. 18:01

Nemzetközi konferenciát rendeztek Győrben

Nagy sikerű nemzetközi konferenciát rendezett a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nagytermében nemrégiben.

Kisalföld.hu

A rendezvényen több mint 100 szakember vett részt. Fotó: Deák-iskola

A konferencia egyúttal egy sikeres szakképzés megújítását szolgáló Erasmus-pályázat záróeseménye is volt. A konferenciára több mint 100 szakember regisztrált az ország minden részéről, illetve megjelentek a pályázatban részt vevő külföldi partnerek is Szlovákiából, Romániából és Németországból. 

A rendezvényt megnyitotta és egyben fővédnöke volt Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Kulturális Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára. A Győri Szakképzési Centrum részéről Gede Eszter kancellár asszony köszöntötte a megjelenteket, Győr város részéről pedig Szeles Szabolcs alpolgármester fejezte ki elismerését az iskola innovatív törekvései kapcsán. 

A program nemzetközi tanirodai kiállítással és versennyel folytatódott az Apáczai-kar tornacsarnokában. Az eseményre rekordszámú diákcég jelentkezett külföldről, illetve hazánkból. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában