Ön választ, mi segítünk

2024.01.04. 19:11

Játékokra költene a Gondoskodás Alapítvány Mosonmagyaróváron

Mészely Réka

A Gondoskodás Alapítvány projektje bekerült a Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjának mindent eldöntő szavazatgyűjtő fordulójába. Amint azt Völgyesi-Domonkos Klára kuratóriumi elnök elmondta, a Gondoskodás Alapítvány és a Család- és Gyermekjóléti Központ azt a célt tűzte maga elé, hogy minél több, minél sokoldalúbb rendezvényt szeretnének szervezni gyermekek, családok számára. A Család- és Gyermekjóléti Központ minden évben megrendezi 5 hetes nyári napközis táborát, melyen a helyi gyermekek kedvezményesen vehetnek részt, és a legrászorultabbak részére térítésmentes helyeket biztosít. Évente családi napot tartanak, valamint a Gyermekek Átmeneti Otthonában is igyekszik programokkal mosolyt csalni a gyermekek arcára. 

– A pályázaton nyert pénzből szeretnénk fajátékokat, buborékfújó gépet és cukorkaágyút vásárolni, hogy sok száz gyermek önfeledt, vidám szórakozását biztosíthassuk. Ha szívesen támogatnák alapítványunkat, kérjük, hogy január 15. és február 11. között a Tesco áruházakban vásárlás után kapott zsetont dobják a Gondoskodás Alapítvány gyűjtőládájába – hívta fel a figyelmet a kuratóriumi elnök. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában