Adománygyűjtésből

2023.12.14. 07:16

Több mint 600 csomag ajándék a győri rászorulóknak az AUDI munkatársaitól

Idén is kivette a részét az adományozásból a győri négykarikás vállalat. Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja Nagy Györggyel, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnökével közösen nyújtották át a munkatársak által gyűjtött ajándékcsomagokat a győri központosított adománycentrum - Fogadó - részére.

Simon Roberta

Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja ajándékcsomagot ad át.

Forrás: Audi Hungaria

A karácsonyi adománygyűjtő akció során a vállalat munkatársai több mint 600 csomagot gyűjtöttek a rászorulóknak: tartós élelmiszerrel, ruhaneműkkel, cipőkkel, könyvekkel és játékokkal tették boldogabbá az ünnepet. Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta elkötelezett támogatója számos jótékonysági és önkéntes kezdeményezésnek.

- Az adventi időszakban már hagyomány, hogy összefogunk, és ott segítünk, ahol szükséges. Munkatársaink segítőkészsége példaértékű. Hálás vagyok, hogy idén ismét együtt tesszük szebbé sok embertársunk ünnepét - mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke ajándékcsomagot ad át 
Forrás: Audi Hungaria

- Vállalatunknál sokéves hagyománya van az adományozásnak, az önzetlen segítségnyújtásnak. Közösségünk erejét ismét arra használjuk, hogy nélkülöző embertársainkat támogassuk. Büszke vagyok, hogy munkatársaink segítségével a rászorulók is meghitten tölthetik a karácsonyi ünnepeket - mondta Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke.

Magyarországon egyedülálló összefogás keretében jött létre a Fogadó, amely az Audi Hungaria, a Család- és Gyermekjóléti Központ Győr, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr és a Hajléktalanokat Segítő Szolgálat Győr együttműködésével idén októberben nyitotta meg kapuit. Az adományközpont központosítva koordinálja a különféle adományokat, ahol önkéntesek fogadják a rászorulók számára érkező felajánlásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában