Szépségverseny

2023.10.26. 14:03

Töklámpák versenye Sopronban

Varga Henrietta

A napokban fúrástól és faragástól volt hangos a Soproni Gárdonyi Géza Általános Iskola, ahol hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az első Töklámpás Szépségversenyt. A megmérettetés célja a jókedv és közösségépítés mellett, hogy az őszi szünet előtt a diákok újra megmutathassák kreativitásukat és munkáikkal mosolyt csaljanak tanáraik és társaik arcára. A versenyre osztályonként három lámpással nevezhettek a gyerekek, akik tényleg mindent beleadtak, hiszen nemcsak szebbnél szebb, hanem igazán látványos és ötletgazdag alkotások is készültek. 

Az iskola tanári karából verbuválódott pártatlan zsűrinek közel ötven alkotás közül kell majd kiválasztania a legszebbeket, amely döntés – látva az elkészült munkákat – egyáltalán nem lesz könnyű. Minden kis lámpásban benne van az osztályok és a gyerekek egyénisége, kreativitása és szíve-lelke. A csodálatos alkotásokat az iskola aulájában állították ki, így a szünetekben gyönyörködhetnek benne a diákok. A szépségverseny eredményhirdetése ma várható, ahol nemcsak a Legkreatívabb Töklámpás címet osztják ki, hanem a nyertes osztályok értékes nyereményekben is részesülnek. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában