Közönségszavazás

2023.10.26. 13:24

Elindult a szavazás, Csankó Zoltánt is jelölték az idei Kaszás Attila-díjra

Már lehet szavazni a Kaszás Attila-díj idei jelöltjeire, akik között van Nagy Cili, a szombathelyi Weöres Sándor Színház, Csankó Zoltán, a Győri Nemzeti Színház, Fehér László, a Forte Társulat és Fila Balázs, a József Attila Színház művésze. A szavazatokat november 30-án éjfélig várják a www.kaszasattiladij.hu oldalon - írta az MTI.

Kisalföld.hu

Forrás: Kisalföld Archív

Fotó: Csapó Balázs

A négy színművész közül a közönség választja ki azt, aki elnyeri az elismerést, amelyet december 5-én adnak át a Vígszínházban - hangzott el a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) és a Petőfi Kulturális Ügynökség díjazottakat bemutató csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Závogyán Magdolna, a KIM kultúráért felelős államtitkára kiemelte, hogy a Kaszás Attila-díj idei jelöltjei kiváló művészegyéniségek: kivételes pályafutást, nyomot hagyó teljesítményt és sikereket tudhatnak magukénak. A jelöltté-válás önmagában elismerést jelent - hangsúlyozta.

A négy idei jelöltet 41 társulat tagjai választották ki szavazataikkal. A linken lehet szavazni a jelöltekre ITT>>

Csankó Zoltánt már háromszor jelölték a díjra. Bemutatkozó oldala a linkre kattintva megtekinthető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában