Bocsi Csoki

2023.10.12. 11:24

Édes kárpótlás a kellemetlenségekért - Csornán csokival hálálják meg a türelmet

Bocsi Csokival kérnek elnézését a csornai a Soproni úti üzletek vásárlóitól a járdafelújítás okozta kényelmetlenségek miatt. Ez megint egy "vilmosparkos" találmány. Édes és finom kárpótlás.

Cs. Kovács Attila

A vásárlók meglepődnek, de hálásak, jól esik nekik ez a kis figyelmesség - mondta Élő Árpádné, a Hazai ízek boltjának tulajdonosa.

Fotó: Cs. Kovács Attila

Az ember bemegy a csornai, Soproni úti Haza ízek boltjába, hogy megvegye kedvenc savanyúságát, majd egy marék csokoládéval távozik. Több tényező együttállása esetén fordulhat ez csak elő: ha járdafelújítás van az üzlet előtt és ha a felújítást a Vilmos Park kft. koordinálja. A cég új fogalmat vezetett be a városba: Bocsi Csoki!

A Soproni úton, a régi patikától az egykori mozikereszteződésig járdát építenek és a csatornarendszert is cserélik. Két hete dolgoznak már a szakemberek és még jó darabig ott lesznek az érintett szakaszon. Az üzlettulajdonosoknak a munka persze sok kellemetlenséggel jár. Az árurakodás sem egyszerű mostanában, és a vevők is nehezebben közelítik meg a boltokat. Na, nekik jár a Bocsi Csoki.

A Soproni úton, a régi patikától az egykori mozikereszteződésig járdát építenek és a csatornarendszert is cserélik. Várhatóan még egy jó ideig türelemre lesz szükségük a gyalogosoknak.
Fotó: Cs. Kovács Attila

- A Vilmos Park kft. munkatársai hozták a csokikat, hogy ezzel kérjenek elnézést a kényelmetlenségekért, amit a felújítás okoz. Nagyon kedves gesztusnak tartom és ilyenről még nem is hallottam. Csornán biztosan nem osztogattak még Bocsi Csokit, de más településekről sem érkezett híre - mondta a kisalfod.hu-nak Élő Árpádné, a Hazai ízek boltjának tulajdonosa. - Ez az apró odafigyelés kellemessé teszi napot és a vásárlóim is hálásak érte. Meglepődnek, de hálásak, jól esik nekik.

És, a Bocsi Csokis papír alatt nem akármilyen édesség bújik meg. Belga csokit kapnak, akik manapság az érintett üzletekben vásárolnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában