Örökbe fogadnál?

2023.09.25. 09:00

Nyuszi, kutyus és cica is várják a gazdikat Győrben és Sopronban

Fogadj örökbe! Várják a gazdikat szeretettel Boni, Claus és Lara is.

Simon Roberta

Boni (nőstény)

 

Körülbelül másfél éves, oltott, ivartalanított, dupla génes, oroszlánfejű törpenyuszi. Érkezésekor nagyon elhanyagolt állapotban volt, mára már kicsattan az egészségtől és nagyon kedves nyúl lett belőle, aki már szobatiszta. Nagyon jól szénázik, szeretnék, ha erre a leendő gazdi is odafigyelne. Akár társ mellé is kerülhet, mert nem ijed meg a házasélettől. Bonit kizárólag saját tulajdonú ingatlanba, szerződéssel, elő- és utókontrollal, benti tartásra, teljes értékű családtagként adják örökbe. 

Érdeklődni a Soproni Madármentők Facebook-­oldalán lehet.

Claus (kan)

 

Kétéves, oltott, csipes, ivartalanított kutya. Más fajtársai­val jól kijön, a kis testű ebekkel is ügyesen, óvatosan játszik, macskákkal szoktatható. Imád úszni, labdamániás, szobatiszta, autóban nyugodtan utazik. Nem rombol, az egyedüllétet jól viseli. Nem ugatós típus, de ha kell, jelez. Ha megszokja az új helyet és az új gazdát, nem szökik, nagyon ragaszkodó és behívható kutya. Értelmes, jólelkű, tanulékony, ragaszkodó és nagyon falánk. Örökbefogadási szerződéssel, elő- és utókontrollal, kinti-benti tartással, házba korlátlan bejárással vagy lakásba szoktatással fogadható örökbe. 

Jelentkezni a [email protected]-ra írt bemutatkozó levéllel lehet.

Lara (nőstény)

 

Testvéreit egy kutya ölte meg, ő menekült meg egyedül. Hihetetlen energikus, kedves, minden lében kanál kisasszony. Gyorsan alkalmazkodik minden helyzethez. Nagyon embercentrikus cica, megérdemelne egy szerető gazdit. Március végén született, kombinált oltással rendelkezik, csipes, oltott, hamarosan ivartalanított is. Örökbe fogadni a Puha Praclik egyesülettől lehet szerződéssel, lakásban tartással, és egy kis adomány-hozzájárulással, hogy a következő védenc mentését is vállalni tudják az önkéntesek. 

Érdeklődni üzenetben lehet az egyesület Facebook-oldalán vagy 06-70/603-5960-as telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában