Jókedvűen a jó célért

2023.09.02. 20:28

Az iskolát és az óvodát támogatják: búcsú és jótékonysági horgászverseny Levélen - Fotók

A IV. Jótékonysági horgászversenyt és családi napot búcsúval egybekötve szervezték meg szombaton Levélen a horgászparkban.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

Minden korosztályra gondoltak idén a levéli búcsú szervezői.
- Négy éve szerveztünk először egy jótékonysági horgászversenyt, és ebben mellénk állt a helyi horgászegyesület, aztán évről évre egyre többen. Idén a helyi önkormányzat mellett az iskola szülői munkaközössége, civilek is - avatott be Horváth Péter főszervező.

A rendezvényt minden évben jótékonysággal kötötték össze, ahogy idén is. A győri koraszülött osztály után ózongenerátort vettek a levéli iskolának és óvodának, tavaly a horgásztó rekonstrukciójához járultak hozzá, idén pedig az iskola és óvoda alapítványát támogatják.

A horgászversenyen 22 csapat indult. Délután számos fellépés színesítette a programot, de volt airsoft bemutató és verseny, cross motor bemutató is, lehetett lovaskocsizni, sőt a gyerekek egy körre elmehettek a motorosokkal. A gyermekönkormányzat is szórakoztatta a legkisebbeket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában