Utazás, pihenés

2023.08.06. 19:41

Vonat, busz és a büki fürdő egyetlen jeggyel

Kényelmes vonatút, közvetlen buszjárat, kényeztető pihenés – egyetlen jeggyel, kedvezményesen

Kisalföld.hu

Forrás: GYSEV

A GYSEV vasúti- és a Volánbusz autóbuszjáratainak, továbbá a Bükfürdő Thermal & Spa szolgáltatásának együttes igénybevételére jogosító, kedvezményes fürdőjeggyel, valamint Bük, vasútállomásról Bükfürdőre bővített autóbuszos csatlakozásokkal várja idén nyártól a két közlekedési társaság a fürdő látogatóit. 

A Fürdőjegy Bük egész évben igénybe vehető jegytípus, ami kedvezményes utazási lehetőséget biztosít vonaton adott GYSEV állomásról (Sopron, Szombathely, Szentgotthárd, Körmend, Kőszeg) Bük állomásig, a Volánbusz járatain Bük, vasútállomás és Bükfürdő, autóbusz-állomás között, valamint kedvezményes árú belépőjegyet is tartalmaz a Bükfürdő Thermal & Spa-ba.  

Fontos tudnivalók

A jegy felhasználására munkanapokon – a jegyen megjelenő érvényesség napján – reggel 8 órától, hétvégén időkorlát nélkül van lehetőség. A jegy ára a vasúti utazás viszonylatától, valamint a fürdőbelépő kiemelt vagy normál időszakban aktuális árától függően változik. A Fürdőjegy Bük kizárólag a GYSEV jegypénztáraiban – SZÉP-kártyával is – váltható, nem átruházható, nem cserélhető és nem visszaváltható. A gyermekek, diákok, felnőttek és nyugdíjasok számára érvényes árak itt érhetők el.  Az autóbuszjáratok részletes menetrendje itt található. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában