Őszi egyetemi fesztivál

2023.08.28. 13:03

Készülnek a SEN-re Sopronban - Mutatjuk a fellépőket

Megkezdődött a visszaszámlálás az ősz egyik leginkább várt fesztiválja a Soproni Egyetemi Napokra. A rendezvényre már csak korlátozott számban érhetők el a kétnapos bérletek. A szervezők az esemény közeledtével jelentették be a fesztivál szinte teljes programját.

Kisalföld.hu

Pillanatkép a tavalyi Soproni Egyetemi Napokról. Fotó: Szalay Károly

Szeptember 14-én a tavalyi év közönség kedvence, az első SEN látogatói által visszavárt Blahalouisiana lép 20 órától a Soproni Színpadra, akik egészen biztosan elhozzák korábbi slágereik mellett legújabb mega sikerüket a Szeressetek című dalt is. Közel 10 év után ismét a soproni egyetem színpadán köszönthetjük az örökifjú Bëlga zenekart, akik egészen biztos „gyúrásra” is buzdítani fogják, este 10 órától a közönséget. Az 1500 személyes rendezvénysátorban felállított Soproni Színpad nyitó napjának programját az egyetemisták által közkedvelt Octozis dj duó zárja.

Soproni Egyetemi Napok - 2022.
BRAINS koncert.
Brains koncert a tavalyi Soproni Egyetemi Napokon. Fotó: Szalay Károly

Másnap, szeptember 15-én igazi hip hop csemege nyitja 18 órától a Soproni Színpad programját, hiszen Mentha, Curta, Francis és Zizi csavarja a rímeket és indítja be az estét. Majd 20 órától a fiatal korosztály aktuális kedvence Manuel érkezik és hozza el debütáló albumának legismertebb slágereit. Este 10 órától az idei SEN legjobban várt előadója Beton.Hofi robban a színpadra és teszi emlékezetessé sikerdalaival az estét. A Soproni Színpad programját LERM zárja, aki Sopronból indulva fénysebesen vált az európai és a tengeren túli klubok egyik keresett lemezlovasává.

A fesztivál nem marad kiegészítő programok nélkül sem, így új helyszíneken izgalmas játékokkal, szelfi géppel és promóciókkal találkozhatnak a látogatók. A tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő Gastro sátor idén Gastro Arénává bővül, ahol a különleges étel és italkínálat mellett a fesztivál ideje alatt a Central Palace rezidensei Daniel M és Reijo hozza el a legfrissebb klub sikereket egy igazán különleges party autó fedélzetét birtokba véve.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában