103 éves városrész

2023.08.06. 19:20

Házhelyi Vigasságok Kapuváron

Szombaton délelőtt kezdődtek Kapuváron a Házhelyi Vigasságok, amit a Kapuvári Bográcsos Egyesület szervezett a városrész 103. évfordulója alkalmából.

Vámos Annamária

Fotó: Németh Ferenc

A Mihálka Jenő fúvószenekar műsora után Nagy Cserpes Anna képviselő és dr Hoffer Imre alpolgármester köszöntötte az egybegyűlteket. Beszédet mondott a város polgármestere, Hámori György, virágcsokorral köszöntötték Báró Berg Glóriát, majd Kapuvár plébánosa megáldotta Házhelyet.

A Bogyoszlói Férfi dalkör és a Diamant Genius Táncstúdió műsora szórakoztatta a vendégeket. Kapui Zsófia énekesnő, majd a Kapuvári Táncos Trió lépett színpadra.

A Kapuvári Hajnalcsillag, valamint az Őszirózsa dalkör előadását bál követte Bélával és Arnolddal, majd este megérkezett az esemény sztárvendége, Stipkovits Vivien, aki kellemes dallamokkal mulattatta a hallgatóságot.

A gyermekeket a rendezvény alatt légvár, körhinta, meseország, édesség, popcorn és ajándékok várták. Íjászkodásra is lehetősége adódott minden ide látogatónak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában