EzTörténtKisalföld

2023.08.28. 18:13

Erről írtunk 10 éve - A buszvezető a helyén volt

Helytörténeti múltidézés régi Kisalföld cikkekkel.

Kisalföld.hu

Erről írtunk 10 éve - A buszvezető a helyén volt

Kajárpéc.  Munkásokat szállító autóbusz és kamion ütközött a 83-as főút kajárpéci leágazásánál lévő kanyarban reggel negyed 8-kor. A teherautó az árokba borult, de nagy szerencsével mindenki megúszta súlyos sérülések nélkül.

Erről írtunk 20 éve - Rekord: A kánikula hetekkel előbbre hozta a szüretet

Győr-Moson-Sopron. Szüretre érettek vidékünkön is a borszőlők. Az irsai olivér szedése befejeződött, már szedik a zefírt és a cserszegi fűszerest. Az aszály és a júliusi, augusztusi forróság, hetekkel előrébb hozta a szőlők érését.

Erről írtunk 25 éve - Karanténba zárt szoborpark a határ mentén

Rajka. A világ legkülönösebb szoborparkja címmel bátran kitüntethetnénk a rajkai hármas határnál levőt. A képzőművészeti alkotásait ugyanis csak abban az esetben veheti alaposan szemügyre a látogató, ha háromszor megsérti az államhatárt. A határsértés szabálysértésnek minősül, s maximum ötvenezer forintos pénzbírsággal sújtható.

Erről írtunk 30 éve - Az évszázad mérkőzése

Sopron. Óriási érdeklődés előzi meg az EMDSZ-SLC-Ferencváros bajnoki összecsapást a hűség városában, de talán az egész országban. Nem túlzás, hogy Sopronban ez az évszázad labdarúgómérkőzése, zsúfolt ház várta a csapatokat a Káposztás utcában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában