18 testület, 66 csapat

2023.05.20. 22:29

Önkéntesek tűzoltó versenye Győrszentivánon - fotók

A hétvégén Győrszentiván adott otthont a Győr Járási I. Fokozatú Tűzoltó Versenynek. Tizennyolc testület, hatvanhat csapata, azaz csaknem nyolcász fő vett részt a jó hangulatú megmérettetésen, melyet a Győrszentiváni Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezett.

kisalfold.hu

Forrás: Győrszentiváni Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

- Büszke vagyok rá, hogy Győr járásban ennyi önkéntes tűzoltó egyesület működik – hangsúlyozta Varga József főszervező. – Nagyon jó volt a hangulat, mindenkiben buzgott a versenyszellem. Ugyanakkor érezhető volt a összetartás is. Rengeteg óvodás csapat volt, de a junior, az ifi, a felnőtt és a szenior kategóriában is sokan neveztek. Két baleset történt a nap során, mindkét esetben megcsúsztak a versenyzők, ez okozta a gondot. Mivel a csövekből 8-10 báros nyomással jön a víz, így vigyázniuk kell a résztvevőknek, időről-időre előfordulnak kisebb balesetek. Reméljük jövőre egy sem lesz.

A legtöbb csapattal, összesen tizenhárommal, a Győrszemerei Önkéntes tűzoltók indultak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában