Kilométerek az üzemben

2023.05.08. 22:37

Jó célért rendeztek futóversenyt az Audi győri gyártósorai között - galéria

Győrbe érkezett a Wings for Life World Run futóverseny. A jótékonysági rendezvény először startolt el városunkban, ráadásul igazán különleges helyszínen, az Audi Hungaria gyárterületén. Mintegy 140 fő rótta a kilométereket a „Fuss azokért, akik nem futhatnak!” mottó jegyében.

kisalfold.hu
  • A rajt előtt a bemelegítést Yvette Broch, az ETO KC játékosa tartotta.
  • A versenyen négy nemzet képviseltette magát, a magyaron kívül német, osztrák és mexikói résztvevőik is futócipőt húztak Győrben.
  • A nevezők közül hárman is teljesítették a 30 kilométeres távot, ami azért is szimbolikus, mert a győri négykarikás vállalat idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját.

A szervezők a világ legnagyobb motorgyárának gyártósorai között alakították ki a pálya útvonalát. A futók közben az Audi Hungariánál készült különleges autókat is megtekinthették. A cél az, hogy a lehető legtöbb kilométert gyűjtsék össze a nemes cél érdekében. A részvételi díj teljes összegével a gerincvelőkutatást és a gerincvelő-sérülések gyógyítását támogatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában