Meglepetés!

2023.05.10. 14:47

Egy kisfiú álmát teljesítették a soproni rendőrök

Nyolcadik születésnapja alkalmából rendőrautóval utazhatott haza Kristóf az iskolából.

kisalfold.hu

Forrás: Sopron Rendőrkapitányság

A kisfiú rajong a rendőrségért, ezért egy maradandó élménnyel szerették volna szülei meglepni gyermeküket. Kristóf édesanyja írt egy e-mailt a Soproni Rendőrkapitányságnak, amiben azt kérte, hogy fia nyolcadik születésnapját segítsenek egy felejthetetlen élménnyé tenni. A felkérést tett követte, így a kisfiút 2023. május 8-án a születése napján Jung Barbara rendőr őrmester és Nagy Csaba rendőr főtörzsőrmester várták az iskola előtt.

Sopron Rendőrkapitányság

Kristóf édesanyja elmondta, hogy kisfia nagyon szereti a rendőröket, és többször is hangoztatta, hogy akkor lenne igazán boldog, ha születésnapján egy igazi rendőrrel találkozhatna. Így a délutáni meglepetéssel hatalmas álma valósult meg, szeme végig csillogott, amíg a rendőrautóban utazott, és az ajándék is, amit a rendőröktől kapott táska rejtett, nagyon tetszett neki. Ez biztosan egy örök, boldog emlék marad a számára – vélekedett az édesanya.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Kristóf!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában