Tiszta környezet

2023.04.14. 15:02

TeSzedd Sopron! - Tegyünk együtt a környezetünkért!

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért a legnagyobb országos hulladékszedési mozgalom, melyet önkéntes alapon szerveznek meg minden évben, immár 11. alkalommal. Idén Sopronban április 22-én szervezik meg az akciót.

kisalfold.hu

A soproni önkormányzat idén is csatlakozott a TeSzedd! mozgalomhoz, melynek célja, hogy közös erővel még tisztábbá varázsoljuk városunkat. A kezdeményezéshez önkéntesek, valamint intézmények, civil szervezetek, cégek jelentkezését is várja az önkormányzat a [email protected] e-mail címen.

A Teszedd Sopron! több helyszínt is megjelöl, ahova várnak minden környezetért tenni akaró önkéntest. A jelentkezéseket április 18-ig lehet leadni a választott helyszínt megjelölve.

A meghirdetett helyszínek a következők: Erzsébet-kert – Rák-patak, Nemeskúti út, Egeredi-domb, Tómalmi kerékpárút, Jereván lakótelep - Kodály tér. Az elmúlt években országosan több ezer tonna szemetet gyűjtöttek össze az önkéntesek. Idén tavasszal szintén várnak mindenkit a „nagytakarításra”.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában