Irány a kilencvenöt!

2023.04.11. 22:37

A mosonszentmiklósi Kati Mama 90. születésnapját ünnepelte - családi fotók

A szép kort megélt emberekre mindig nagy tisztelettel tekintünk. Különösen igaz ez Hécz Kálmánné Kati nénire – vagy ahogy családja szólítja „Kati Mamára” -, aki a múlt hétvégén ünnepelte kilencvenedik születésnapját.

kisalfold.hu

Kati Mama és hét gyermeke - Fotó: Rákóczy Ádám

A Mosonszentmiklóson élő Kati néni április 6-án töltötte be kilencvenedik életévét, amely alkalomból a település polgármestere, Bedő Csaba is felköszöntötte. A születésnapi események szombaton folytatódtak immár „szűk” családi körben. Az élő zenével, rengeteg virággal, ajándékokkal, díszebéddel, tortával és számos meglepetéssel tarkított rendezvénynek a mosonmagyaróvári Flexum Thermal Hotel adott otthont. Kati néni hét gyermeket szült és nevelt fel, akik mellett tizenkét unokával és három dédunokával büszkélkedhet.

Fotók a családi ünnepségről

Falujában napjainkban is a nyugdíjas közösség megbecsült, szeretett tagja, vidámságát, életkedvét mindmáig megőrizte, míg kiváló főzési tudományát unokáinak igyekszik átadni.

Fiatal koromban tehetséget éreztem a színi pálya iránt, ám azokban az időkben a falusi lányoknak leginkább a fizikai munkában kellett helytállniuk. Gina Lollobrigida, aki nagy kedvencem volt, nemrégiben ment el kilencvenöt évesen, így nekem is van még öt jó évem

– jegyezte meg nevetve az ünnepelt.

Boldog születésnapot kívánunk Kati néni, és reméljük, találkozunk a századikon is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában