Kicsiknek és nagyoknak

2023.01.29. 20:54

A kézműves foglalkozásokon ablakdíszeket, maszkokat és ajtódíszt is készíthetnek a családok Bécsben

Folytatják az évek óta tartó kézműves foglalkozásokat az AMAPED székházában. A téli időszakhoz kapcsolódó figurák készítésére várják a hónap utolsó napján, január 31-én a kreatív program iránt érdeklődőket Bécsben.

kisalfold.hu

Az évszakhoz és az ünnepkörökhöz kapcsolódnak a témái az idei évben is folytatódó Bütykölde január végi és februári foglalkozásai - írta a Volksgruppen.orf.at weboldal.

Ahogy azt Piszker Ágnes pedagógus, az AMAPED kézműves foglalkozásainak szervezője hangsúlyozta:

  • míg a jövő héten kedden délutánra meghirdetett kézműves eseményen majd a téli, havas hónapokat idéző ablakdíszeket készíthetik el közösen a gyerekek és a felnőttek, 
  • addig a február már a farsangi maszkok, karneváli hangulat megidézésére ad lehetőséget, akár velencei karneváli álarcot vagy busó álarcot is készíthetnek a látogatók.

A február végi találkozón már a tavaszt várják, és ajtódíszt, de akár tavasztündért is alkothatnak majd a kézművesség iránt érdeklődők. A programra a gyerekek mellett a nagyobb testvéreket, és a szülőket is várják a szervezők.

Forrás: volksgruppen.orf.at

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában