Április utolsó hetében

2022.12.06. 13:22

Lesz soproni fesztivál

Sopron nem marad fesztivál nélkül annak ellenére sem, hogy jövőre elmarad a VOLT. Jövőre, április utolsó hetében rendezik meg a SopronFestet, ami élettel tölti meg a várost.

Munkatársunktól

A város neve 1993 óta egybeforrt Magyarország egyik legjelentősebb és legfontosabb turisztikai eseményével, a VOLT Fesztivállal, amely jövőre elmarad. Sopron vezetői, a VOLT alapítói és a helyi kulturális és gasztronómiai élet szereplői fogtak össze azért, hogy tavasszal egy, a hazai fesztiválpiacon is újszerű eseményt indítsanak útjára.

Pár nap múlva hozzák nyilvánosságra a programok részleteit.

Bár nem a VOLT-ot helyettesíti a SopronFest, számos helyszínen és egyedi programkínálattal várja a soproniakat és a város vendégeit 2023 áprilisának utolsó hetében.

Lesznek színházi, zenés, irodalmi, képzőművészeti, filmes és gasztronómiai programok, túrák sok-sok helyszínen: kávézókban, éttermekben, épületekben és szabadtéren.

A fő esemény április 28–30. között lesz: három napon át színes koncertkínálatnak ad otthont a Lőverek.

A részleteket a szervezők Sopron legfontosabb ünnepén, a hűség napján, december 14-én hozzák nyilvánosságra, a jegy­elővétel is aznap indul.

Érdemes feliratkozni a hírlevélre a sopronfest.hu oldalon, így a feliratkozók elsők között kapnak hírt és válthatnak belépőt. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában