Jótékonysági borkínálat kutyákkal

2022.12.22. 10:25

Jótékony bemutató - Iskolás négylábúakkal ismerkedhettek a győri karácsonyi vásárban sétálók - Fotók

Jótékonyságra biztató kutyaiskolás bemutatót rendeztek szerda este Győrben a Baross úton.

kisalfold.hu

A győri WOLF K9 SE kutyaiskolája a bemutatóval a Tandem-Szem Egyesület munkájára hívta fel a figyelmet.

 Aki az adventi vásár Baross úti forgatagában sétálgatott, felfigyelhetett a jótékonysági faház köré csoportosult, négylábúakból és gazdáikból álló, népes gyülekezetre, és az őket figyelő tömegre. A győri WOLF K9 SE kutyaiskolája tartott bemutató órát, hogy támogatásukról tegyenek bizonyosságot, és felhívják az arra járók figyelmét a Tandem-Szem Egyesület munkásságára, segítve ezzel az egyik sporttársuk, az egyesület elnöke, Pálmai-Matis Mónika elkötelezett tevékenységét. 

A Tandem-Szem Egyesület ma (csütörtök) és holnap délután  2 és este 9 óra között finomságokkal és jó hangulattal vár mindenkit a Baross úton, a jótékonysági faházában. Az elfogyasztott italokért, zsíros kenyerekért befolyó összeget közvetlenül az egyesület működésére, minőségi szabadidős programok szervezésére, valamint a látássérült emberek élménygazdag kerékpározására és integrációjára fordítják. 

Aki segíteni szeretne, az ma és holnap keresse az egyesület faházát a karácsonyi vásárban!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában