Két évtized

2022.10.29. 09:06

A barátságukat ünnepelték Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete és a felvidéki Fecske Nagycsaládos Társulás nemrég közös jubileumi programmal ünnepelte 20 éves együttműködésüket.

kisalfold.hu

A két egyesület tagjai a pozsonyi várnál.

A két évtizedes barátságot Mosonmagyaróváron ünnepelték: megtekintették a magyaróvári várat, majd a Civil Házban gyűltek össze. Orbán Józsefné, az Életfa egyesület elnöke elmondta, hogy az elmúlt 20 évben szinte minden esztendőben találkoztak, rendszeresen szerveztek közös programokat, több esetben pályázat segítségével.

Az egyesületek saját forrásuk felhasználásával is segítették a közösségépítést, a közös táborozásokat. Nagy Sándor, a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség elnöke is köszöntötte a két egyesület tagjait, az ünneplő résztvevőket. Tóth Attila, a Fecskék elnöke megköszönte, hogy erősítették a szervezetek az összetartozás tudatát.

Varga József, az egyesület titkára nagy gonddal összeválogatott 180 kép kivetítésével elevenítette fel a közös programokat. Az ünnep után másnap közösen indultak autóbusszal és személyautókkal Vöröskő várához, de Pozsonyt is megtekintették. 

A két egyesület tagjai a pozsonyi várnál.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában