Színes világ

2022.04.07. 12:11

Megnyitotta kapuit a Gerzson és Panka játszótér Győrben - galéria

Trópusi világba léphetnek a gyerekek a Szerencsejáték Zrt. "A játék összeköt" programja keretében Győrben megvalósult immár 18. befogadó játszóterére.

kisalfold.hu

Fotó: CSAPO BALAZS

A Kálvária utcai közösségi park különlegességét az adja, hogy egészséges és sérült gyerek együtt játszhat rajta. Az ünnepélyes parkavatón dr. Dézsi Csaba András megköszönte a Szerencsejáték Zrt.-nek a minden igényt kielégítő játékokat, és reményét fejezte ki, hogy sok környékbeli gyerek veszi birtokba a "Gerzson és Panka" nevű biztonságos, izgalmas játszóteret.

 

 

Bánhegyi Zsófia a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója fontos szempontként jegyezte meg, hogy az új létesítmény nagy segítséget nyújt a fogyatékkal élők elfogadásában, sikeres integrációjukban. Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok, olimpikon vízilabdázó, a program jószolgálati nagykövete maga is fogyatékkal élő gyermek édesanyja remek kommunikációs és bizalomépítő pontként jelölte meg az új játszóteret, és remek élményeket kívánt a gyermekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában