magas színvonal

2021.10.04. 08:27

Bizalmat kapott újabb öt esztendőre a csornai Szociális és Gyermekjóléti Központ vezetője

Némethné Élő Zsuzsanna, a csornai Szociális és Gyermekjóléti Központ vezetője élvezi a helyi képviselő-testület bizalmát. Legutóbbi ülésükön a városvezetők újabb öt évre őt nevezték ki az intézmény élére.

kisalfold.hu

Újabb öt évre Némethné Élő Zsuzsannát, az eddigi vezetőt nevezte ki a csornai képviselő-testület a Szociális és Gyermekjóléti Központ élére. A legutóbbi gyűlésükön döntöttek így a képviselők. A tisztségre kiírt pályázaton egyedüli indulóként vett részt a szakember. A elbírálásba bevont szakértő is azon a véleményen volt, hogy a Némethné Élő Zsuzsanna által benyújtott szakmai anyag megfelel az elvárásoknak.

Az ülésen a pályázó kifejtette: megalakulása óta munkatársa a szociális intézménynek. Annak idején családgondozóként kezdte, 2009-től irányítja a központ munkáját. „Az ellen­őrző szervek megállapításai alapján elmondhatom, hogy intézményünk szakmailag magas színvonalon teljesít. Ez persze nem az én érdemem, hanem azoké a kiváló kollégáké, akik velem együtt dolgoznak. Három egységből áll a központ, negyvenöt dogozóval működünk” – fogalmazott Némethné Élő Zsuzsanna.

Pályázatát végül a képviselő-testület támogatta, és öt évre ismét megkapta a bizalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában