eladó ingatlan

2021.10.31. 05:43

210 milliós győri medencés házat mutatunk, ahol emelet jár a ping-pong asztalnak! – fotók

Igen vonzó luxus ajánlatba botlottunk Győr-Sziget területén. Az 540 nm-es, hatalmas otthon és a hozzá tartozó tágas, medencés kert jó eséllyel mindenkinek megtetszik. Mi azonban, asztalitenisz fanatikusokként a tetőtéri sportközpontba szerettünk bele. Persze a kandallót sem vetnénk meg. És Ön?

kisalfold.hu

“Győr-Sziget nyugodt, természet közeli részén, 1738 m2-es telken található ez az 1990-ben épült, azóta gondosan ápolt és szépen karbantartott, grandiózus terekkel rendelkező, egyedi megjelenésű családi ház; melynek földszinti lakótere – a nappali+ 4 szobájával- 290 m2, emelete – külön bejárattal is rendelkező- tetőtéri wellness/ hobbi szint: szobával, fürdővel, konyha résszel, bárpulttal, szaunával és további beépítési lehetőséggel.

A csoda hangulatos süllyesztett, kandallós nappalihoz boltíves dolgozó társul, a konyha felé tágas étkező kapcsolódik hozzá; mellette a kényelmes közlekedőről az intimszféra helyiségei nyílnak: vendégszoba, vendégfürdő, gyerekszoba, kondiszoba, szülői háló- és fürdőszoba, valamint a gardrób. Az életteret 60 m2-es terasz, 40 m2-es garázs, pergolás beállók, parkosított kert és úszómedence teszi teljessé. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában