üdítő és pattogatott kukorica

2020.09.21. 08:11

Retró mozizás az autóból Győrben az Árkád tetőparkolóján

Szélesvászon, kényelmes ülés, csillagos ég, ezt jelenti az autósmozi. A légkondicionált termek és a sztereó multi­plexek térhódításával kis híján feledésbe merült a nagy klasszikus. Azonban most szeptember végéig minden este újraélhetjük az élményt az Árkád tetőparkolójában kialakított autósmoziban.

Dániel Viktória

2020.09.18 Autósmozi az ÁRÁkád tetején Árkád Mozi Győr Fotó: NAgy Gábor Győr

Forrás: Nagy Gábor

A járvány visszatértével nemcsak a retrófaktor, hanem a biztonságos szórakozás szempontjából is remek választás egy könnyed autósmozi estére, amit az Árkád tetőparkolójában immár második alkalommal rendeznek meg.

Tavaly telt házas volt

– Hittünk benne, hogy a régi idők kedvelt programja ma is megmozgatja az embereket. Tavaly végig telt házas előadá­saink voltak – mondta Nagy Imre centermenedzser. – Megtartottuk a régi moziélményt, hiszen nem LED-technikával, hanem igazi vetítéssel dolgozunk, a környezet azonban modernebb.

Alapos tervezés

Az eseményt komoly tervezési folyamat és előkészületek előzték meg, hogy a lehető legideálisabb felosztásban álljanak az autók és ne takarják egymást.

– A nagy SUV-vel érkezőknek például külön helyük van, illetve mindenkinek előre el kell távolítania a tetőcsomagtartót – magyarázta Nagy Imre a szabályokat. – Ami a filmeket illeti, igyekeztünk minél színesebb válogatást összeállítani, ehhez kutatást is végeztünk, és sok embert kérdeztünk meg arról, mit látnának szívesen. Így esett erre a 14 alkotásra a választás.

Élmény plusz

A film mellé a nézők ajándék üdítőt és pop-cornt is kapnak, hiszen az illik a legjobban a programhoz. Mindemellett a jegyek mellé egy 2 ezer forintos Árkád vásárlási utalvány is jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában