Porondon

2020.09.16. 21:42

Pillanatképek a Magyar Nemzeti Cirkusz győri fellépéséről

Minden idők leglátványosabb show-műsorával készült a Magyar Nemzeti Cirkusz. A cirkuszvilág legnagyobb sztárjai, ámulatba ejtő akrobataszámok, káprázatos produkciók a levegőben neves artisták előadásában.

kisalfold.hu

Fotó: NAGYGABOR

Fesztivál sztárjai a porondon

A világhírű Crazy Wilson a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál ezüstdíjas halálkerékszámát mutatta be. Először tette tiszteletét hazánkban Li Wei, a világ legjobb lengődrótművésze, a nézőket elkápráztatta a Duo Exxtrem különleges levegőprodukciója, amiben 4 elem szerepel: víz, tűz, föld, levegő.

Ismét egy világsikerrel indult az év ifj. Richter József és párja, Merrylu számára: egyedüli magyarként hat év után a 13. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Pierrot-díját ítélték a nagy szakmai múltú házaspárnak. Ezzel a lendülettel indultak idei országos turnéjukra, melynek első állomása után Győrbe látogattak.

A gyerekek nagy kedvence, a Duo Bobylev bohócpáros Oroszországból érkezett, hogy szórakoztassanak. Merrylu Richter és ifj. Richter József pedig bemutatták a pas de deux, azaz a többszörös aranydíjat nyert Balett a lóháton című produkciójukat, ami jelenleg a világ legjobb ba­lettszáma.

A Magyar Nemzeti Cirkusz műsorában idén a hatalmas állatsereglet helyett Robert Stipka és az Osztrák Nemzeti Cirkusz tehenei láthatók. A Nemzeti Cirkusz egzotikus állatait az ország első és egyetlen autós szafariparkjában, Szadán látogathatják meg.

Az előadásokra váltott jegyeket megyekártyával fél áron vásárolhatják meg, amelyek kizárólag a Kisalföld ügyfélszolgálati irodáiban kaphatók. Győrben szeptember 20-ig nézhetik az egyedülálló estet, majd szeptember 23. és 27. között Mosonmagyaróvárra költözik a cirkusz. Szeptember 30. és október 4. között pedig Sopronban láthatják a cirkuszvilág legnagyobb sztárjait. A produkciók hétköznap 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap pedig 11 és 15 órakor tekinthetők meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában