a hónap fogása

2020.09.03. 07:10

A hónap fogása – Várjuk a szavazatokat!

Júliusban elindítottuk „A hónap fogása” nyereményjátékunkat, amelyben a horgászoktól várunk fotókat és sztorikat – értékes nyereményekért. Az augusztusi forduló lezártával szeptember 7-én délig várjuk a szavazatokat.

Ollári Gergely

Véninger Patrik 24 kilogrammos pontyával nevezett be versenyünkbe. Ez a csodálatos ponty veszprémvarsányi olvasónk egyéni rekordja is

Olvasóink szavazatai alapján júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait, majd a dobogósok tovább versenyeznek „Az év fogása” címért.

Augusztusi fordulónkban is számos horgásztörténetet, fotót kaptunk, ők mind versenybe szálltak a hónap fogása címért. Havi versenyünk lezárult, következik a szavazás. Hétfő délig várjuk a voksokat internetes oldalunkon a legszebb halakra és a legjobb horgásztörténetekre.

A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Timár Mix jóvoltából, a győztes pedig további nyereményeket, hűtőtáskát, horgászszéket nyer.

Véninger Patrik 24 kilogrammos pontyával nevezett be versenyünkbe. Ez a csodálatos ponty veszprémvarsányi olvasónk egyéni rekordja is

Élete legnagyobb kifogott példánya

Véninger Patrik a móri Ezerjó horgásztavon fogott egy egyéni rekordnak számító, 24 kilo­grammos pontyot, ezzel nevezett be versenyünkbe. Olvasónk bojlis horgász, gyermekkora óta pecázik. Óriási élmény volt számára ez a fogás, élete legnagyobb halát sikerült kifognia. A békés halakat szereti, leginkább pontyra, és amurra horgászik. Állítja: a bojlis horgászat sokkal összetettebb, mint a hagyományos horgászat. Több mindenre oda kell figyelniük a pecázás során.

– Láttam a nyereményjátékot, és az első gondolatom volt, hogy benevezzek a versenyre. Ezt a pontyot egy négynapos horgászat alkalmával sikerült horogra csalni, egy 24 milli­grammos májas bojlira – mondta veszprémvarsányi olvasónk, aki inkább az állóvizek kedvelője, de szívesen horgászik a Dunán is.

Csodaszép amur akadt horogra

Szelecz Csaba győri olvasónk Zalacsányban horgászott, és ott akadt horgára az a 10–12 kilo­grammos amur, amellyel nevezett. Családja, barátai ösztönözték, hogy induljon a versenyen.

Szelecz Csaba, győri olvasónk, egy gyönyörű amúrral küzd az első helyek egyikéért a hónap fogása” nyereményjátékunkon

 

– Nagy örömmel neveztem be a hónap fogása nyereményjátékba. Egyszerű fenekező horgász vagyok, és egy lebegő pellettel sikerült kifognom ezt a csodaszép amurt. Általában hetente járok ki horgászni, inkább állóvizekre Győr és környékén – mondta el Szelecz Csaba, akinek a ponty-, az amur- és a kárászvadászat a kedvenc időtöltése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában