Modern szépség

2020.07.26. 08:17

Romantikus luxus: ilyen egy 98,9 milliós győri ház

Jó látni, hogy egy 100 millió körüli ingatlan kapcsán sem kell mindent elborító arany díszítésektől, eklektikus túlkapásoktól tartanunk.

kisalfold.hu

Győr-Bácsa csendes utcájában kínálnak eladásra egy egyedi tervezésű, rendkívül jó adottságokkal rendelkező, minden igényt kielégítő, modern, kétszintes családi házat. Elegáns vonalak, napkollektorok, medence és egy cserépkályha, amelyek jól megférnek egymás mellett!

Az ingatlan 2010-ben egy 583 nm-es telken, magas műszaki felszereltséggel épült. Ritka az olyan ingatlan, ahol az anyagok kiválasztására és a kivitelezés minőségére ennyire odafigyeltek volna. Mindezeknek köszönhetően kitűnő állapotban van, tulajdonosai gondját viselik otthonuknak, rendszeresen karbantartják. Belsőépítészileg remekül megtervezett az épület, elosztása miatt rendkívül jól élhető, az ingatlant világos, tágas terek jellemzik. A fűtésről napkollektor gondoskodik, szükség esetén kondenzációs Buderus kazán rásegítéssel. Minden helyiségben padlófűtés található, extraként a fal hűtés-fűtés, valamint minden szinten hűtő-fűtő klíma berendezés segíti a mindig megfelelő hőmérséklet elérését. A nappaliban ráadásként egy gyönyörűen megálmodott és kivitelezett cserépkályha varázsolja meghitté a hangulatot. [...]”

További részletek és fotók a ház belsőről is az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában