A hét háza

2019.09.14. 07:00

Utálja az őszt? Nézzen szét egy türkiz színben pompázó, nyárias, 73,9 milliós győri házban!

Vagy ha esetleg úgy adódik, vegye meg. Az ingatlan ugyanis eladó, így bukkantunk rá mi magunk is az ingatlanbazar.hu oldalán. A vibráló kék színek azonnal jó kedvet hoznak az ember számára, a képek alapján pedig élőben sem lehet túl harsány a színes fal-rengeteg. És hogy milyen más árnyalatokat tartogat még a ház? A 15 fotóból álló hirdetési galériából az is kiderül!

kisalfold.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Győri ingatlaniroda eladásra kínálja a Győr-Szabadhegy csendes részén lévő, jó állapotú 162.24 nm-es lakótérrel, 3 szintes, 5 szobás, teraszos, alápincézett, saját kertkapcsolattal rendelkező családi házat. A 3 szintes, 4 szoba + nappalis családi ház 162.24 nm-es lakótérrel rendelkezik. A saját kertrész 698 nm-es, mely szépen gondozott és ideális helyszíne lehet a családi, baráti programoknak. A telek osztatlan közös tulajdonban van, melyet egy használati megállapodás keretében szerződésben is lefektettek. A két telek kerítéssel teljesen külön van határolva, a házhoz saját nagyméretű, parkosított privát kert tartozik. A kert végében található egy kis tároló is.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A nappaliból közvetlenül a fedett teraszra juthatunk ki, ahol a kerti bútorok is a kellemes kikapcsolódásról gondoskodnak. A ház építési anyaga tégla. Az ingatlan 2011-ben esztétikai felújításon esett át, a házat 10cm-es szigeteléssel látták el. A hálószobákban a padlószőnyeget, korszerű, laminált burkolattal látták el, a nappalit pedig hidegburkolattal látták el. A tetőfedés anyaga: pala. A házban cirkó gázfűtés van, padlófűtés kialakítással.”

További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában