kisalfold.hu videó

2024.03.17. 11:43

A Dal döntőjébe jutott, a győriek nagy kedvence a Phoenix Rt. - videó

A Duna TV több héten át tartó dalválasztó show-jában 40 produkció közül választja ki a televíziós zsűri a nézőkkel közösen 2024 dalát. A második elődöntőjének továbbjutói között ott van a csallóközi Phoenix Rt is, a Félszavak című nótájukkal

Kisalföld.hu

A Dal döntőjébe bejutott a győriek által is nagyon kedvelt felvidéki Phoenix RT zenekar. Győrben legutóbb tavaly májusban, Bocskorék műsorának -és a közönség szavazatainak - köszönhetően ébresztették a várost. A 10 éves, csallóközi, Phoenix Rt, rövid időn belül Felvidék egyik legismertebb rockzenekarává nőtte ki magát. Az elmúlt években 5 lemezük jelent meg, de már tavaly is gőzerővel készültek az új, jubileumi albumukra.

 

Az együttes rock-metál vonalat képviseli azonban a televíziós műsorba ettől eltérő muzsikával készültek. - Lagzikat, szülinapokat, keresztelőt, válást ezután sem vállalunk, de megvalljuk őszintén imádjuk ezt a crossovert. Nagy köszönet segítőnknek Mező Misinek - írta a zenekar közösségi oldalán, akik hálásak a szavazatokért.

 

De jár a gratulációi a győri Name Projectnek is, akik szintén nagyon odatették magukat és dicsőséget hoztak szereplésükkel a városnak. Ők az elődöntőig jutottak

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában