Célegyenesben a fürdő

2023.05.18. 15:42

A csinos műsorvezető, Köböl Anita kislányával csodálta meg az épülő győri Vízi Élményparkot - Fotók, videó

Célegyenesbe fordult az új Győri Vízi Élménypark építése. A vendéglátóegységek mellett egy vizes játszótér, spray-park és a száraz játszótér is várja majd a gyermekes családokat, az épület ezen részének szinte utolsó munkálatait hamarosan befejezik a szakemberek. A komplexum „családi” tengeri csillagának egyik keresztanyja, Köböl Anita egykori modell, műsorvezető lesz, aki csütörtökön el is látogatott az Élményparkba, három éves kislányával, Lénával.

Ollári Gergely

Fotók: Huszár Gábor

Fotó: Huszar Gabor

Köböl Anita portálunknak hangsúlyozta: alig várom, hogy elkészüljön a fürdő, és ami a legjobb benne, hogy nem csak nyáron, hanem ősszel és télen is kiváló pihenési, szórakozási lehetőséget nyújt majd a családok számára.

– Többször jártam már a városban, de kislányommal most vagyok itt először. Szülőként mindig keresem azokat a lehetőségeket, programokat, ahová közösen el tudunk menni. Az életben még nem vagyok keresztanyuka, de a fürdőnél már igen. Nagy megtiszteltetés számomra, és nagy öröm, hogy olyan felkérésnek tudok eleget tenni, amelyben a családokat képviselhetem. Mi Lénával ketten vagyunk egy család, aktív életet élünk, és egy csodálatos élmény lesz számunkra az új Győri Vízi Élménypark  – fogalmazott Köböl Anita.

Hozzátette: Léna szerencsére egy olyan személyiség, aki azonnal, könnyen feltalálja magát. Nagy lelkesedéssel várta a győri látogatásunkat, és felhőtlenül érzi magát itt a komplexumban, és a játszótéren. Amint befejeződnek a munkálatok, ismét visszatérünk ebbe a csodálatos városba.

A bejáráson Kovacsics Imre, a SPA Hungary Holding Zrt. vezérigazgatója kísérte körbe a vendégeket. Léna önfeledten próbálhatta ki a mászókákat, és közösen megtekintették a „gyermekbirodalom” azon részét is, ahol hamarosan az interaktív játékok is meg kapják végleges helyüket.

– A munkálatok utolsó pár hetében vagyunk, ami azt jelenti, hogy körülbelül két és fél éve építkezünk. Most jönnek a szép és látványos dolgok. Képzeljük el ezt úgy, hogy mintha házat építenénk. A falak már állnak, bekerültek a bútorok, mi pedig most rajuk fel a tapétákat, most tesszük ki a családi fényképalbumunkat a kandalló tetejére. A száraz játszóterünk – ami az év minden hónapjában várja majd a családosokat – hamarosan megkapja az interaktív játékokat, ami igazi különlegesség lesz a gyermekek számára – mondta Kovacsics Imre, a SPA Hungary Holding Zrt. vezérigazgatója.

Hozzátette: tematikus magyar fürdőt építünk, a gyermekek nem csak szárazföldi, hanem vízi játékokon is önfeledten szórakozhatnak majd. Egy igazi óriási játszótér épül, és nagyon örülünk, hogy Köböl Anita is elfogadta a meghívásunkat, kislányával Lénával.

Kovacsics Imre azt is elárulta, Köböl Anita mellett újabb tengeri csillag keresztszülők is érkeznek hamarosan hozzájuk.

– Pénteken Görbicz Anita és Vincze Ottó lesz a vendégünk. Ők is megcsodálhatják a komplexumot, és hírül vihetik azt az üzenetet, hogy az új Győri Vízi Élménypark a családoknak készül, és minden család fontos számunkra. Fontos számunkra az a nagymama is, aki gyógyászati céllal érkezik majd hozzánk az unokáival. És amíg ő a gyógyászati részen van, addig az unokákkal animátorok játszanak majd a gyermek játékbirodalomban –tette hozzá a vezérigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában